BEN JIJ SUCCESVOL BEZIG IN DE FEESTSECTOR?
EN LOOP JE OOK TEGEN DEZE SITUATIES AAN?

laat je inspireren en pak onderstaande problemen fundamenteel aan!

veel collega cateraars hebben hun event CRM gekoppeld met hun website. Het resultaat? Een ware transformatie. De leads stromen binnen en je inbox wordt ontlast van eindeloze vragen. Bespaar kostbare tijd en energie, terwijl je business groeit  

Als je online advertenties (ads) laat lopen op een ‘mail of bel ons’ pagina brengen ads inderdaad niet op. Als je echter een post kunt maken met als actieknop: ‘stel online zelf je feest samen inclusief prijsindicatie’, dan wordt dit een heel ander verhaal! Als je BOL om een offerte moest vragen, zou je ook afhaken. Veel branches hebben bewezen dat het kan, en je hebt dit ongetwijfeld zelf ook al ervaren. Iedere potentiële klant wil nu al weten wat het kost, al is het maar een indicatie.

Maak het gemakkelijk voor het feestvarken: het verkrijgen van het budget kan vaak een uitdaging zijn. De oplossing? Laat ze het online doorgeven op een slimme manier. Met het slimme aanvraagformulier of de budgetpijler van Catermonkey wordt dit een fluitje van een cent. Koppel eenvoudig met jouw website en laat het feest beginnen!

Red het feest én bespaar kosten met een slimme inkoopstrategie, perfecte portionering en een slimme inkoopcalculator gekoppeld aan je event CRM.

Verminder operationele kosten en maximaliseer je omzet door overbodige administratieve taken te digitaliseren, je inkoop te optimaliseren en te zorgen voor heldere communicatie. 

Je gaat er prat op dat je elk feest persoonlijk met je klant wil overleggen om van daaruit een offerte uit te werken. Dat is lovenswaardig en getuigt van een groot hart. Maar die manier van werken heeft als consequentie dat een financiële instelling heel moeilijk te overtuigen gaat zijn om hierin te investeren. Als het verkoopspraatje door jouw website gebeurt, is je zaak veel meer waard en interessanter om over te nemen. 

Laat je hoofd vrij: Vergeet de post-its, het onthouden van details en het stellen van onnodige vragen. Schakel over op slimme catering software en maak je hoofd leeg. Alles wat je nodig hebt, is georganiseerd en binnen handbereik.

Je kent het wel, je particuliere klanten kunnen enkel ’s avonds afspreken. Nog maar eens datzelfde liedje. Laat ons je helpen om dat liedje te digitaliseren en naar een mooi online verhaal om te zetten. Dat past bij de uitstraling die jij wilt, en die je klanten verdienen. Voor je vrienden en familie zal dit als muziek in de oren klinken. 

Meet the planet OF the apes

In ontwikkeling

Catergorilla by catermonkey