Inspiratieblog

Cateringtrends 2

De 3 Cateringtrends voor 2023 – Deel 2

Welkom terug bij de tweede aflevering van onze cateringtrendserie voor 2023. We gaan dieper in op nog drie boeiende trends die de cateringwereld de komende jaren zullen domineren en je feestervaring naar een hoger niveau tillen

De 3 Cateringtrends voor 2023 – Deel 1

De cateringwereld blijft niet stilstaan, en 2023 heeft een smakelijke verzameling van nieuwe trends geïntroduceerd die de verwachtingen van evenementen en gastronomische ervaringen opnieuw definiëren. Deze nieuwe serie onthult enkele opwindende trends die de cateringindustrie transformeren.
Gorilla op vakantie

Wat met je cateringszaak of eventlocatie als jij op vakantie gaat?

Als cateraar op vakantie gaan kan uitdagend lijken, je maakt je zorgen over wat er met je zaak zal gebeuren terwijl je weg bent. In deze blog ontdekken we hoe cateraars gebruikmaken van online tools om hun zaken draaiende te houden, zelfs als ze op vakantie zijn.

Maak het Inplannen van Personeel een Fluitje van een Cent voor Je Evenementen en Feesten

Bij het organiseren van drukke evenementen en feesten is het inplannen van personeel vaak een uitdagende taak. Gelukkig zijn er slimme oplossingen die je kunnen helpen om dit proces soepel te laten verlopen. Ontdek hoe je efficiënt personeel kunt inplannen zonder gedoe en stress.

De Digitale Revolutie in de Cateringindustrie: Jouw Sleutel tot Succes!”

Welkom in de spannende wereld van de digitale revolutie in de cateringindustrie! Hier ontdek je hoe gevestigde cateringbedrijven de traditionele paden verlaten en zich wagen aan een avontuurlijke reis vol innovatie en groei. Laat je inspireren door krachtige verhalen en ontdek hoe jij ook kunt floreren in de digitale wereld.

Snel Offertes Maken: Het Belangrijkste Voordeel voor Party Professionals

In de wereld van evenementen en feesten is snelheid van essentieel belang, vooral als het gaat om het maken van offertes. Het allergrootste voordeel van het snel versturen van offertes zodra de vraag zich voordoet, is het volgende: potentiële klanten gaan meestal online op zoek en nemen contact op met meerdere party experts om te kunnen vergelijken.

Slimmer Inkopen voor Meer Winst: De Kracht van Efficiënt Inkoopbeheer

Met slechts één klik kunnen ze nu hun inkoop berekenen en aan de hand van deze lijst bestellen bij hun leveranciers. Laten we ontdekken hoe deze methode je helpt om overvolle koelingen, vriezers en vuilnisemmers gedag te zeggen, terwijl je je winstmarges vergroot.

De Kracht van Online Tools in het Verbeteren van de Klantervaring

Steeds meer cateraars, feestzaal-eigenaren en foodtrucks bieden hun klanten de mogelijkheid om online hun feestaanbod samen te stellen. Deze verschuiving van traditionele communicatie naar een online aanpak brengt talloze voordelen met zich mee

Gelukkige Werknemers: De Sleutel tot Succes

Ontdek hoe het tonen van oprechte waardering en erkenning, het bevorderen van gelijkheid binnen het team, het implementeren van effectieve workflows en het creëren van een speelse werkomgeving bijdraagt aan het succes van je team.
Catergorilla

CREËER EENHEID IN JE ASSORTIMENT VOOR MEER RENDEMENT EN SUCCES

Welkom bij Catergorilla, jouw bron van inspiratie voor het creëren van eenheid in het assortiment. Als gratis initiatief van catermonkey, de alles-in-één app voor party professionals, streven we ernaar om cateraars, feestzaal uitbaters en foodtruck eigenaren te helpen bij het bouwen van een meer rendabel bedrijf. In deze blog ontdek je waarom consistentie cruciaal is voor herkenbaarheid en succes, en hoe je maatwerk kunt vermijden zonder afbreuk te doen aan de wensen van je klanten.

De basisingrediënten voor een winstgevend catering of eventbedrijf.

Ben je een professional in de bruisende wereld van catering en evenementen? In dit artikel focussen we op winstgevendheid. Wat is daar nu voor nodig? Het is belangrijk om de juiste ingrediënten te hebben voor een bloeiend bedrijf. Hier zijn enkele elementen die je kunnen inspireren.